imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

120 FPS-sel hasít a Fortnite az iPad Prón


A játék végre teljesen kihasználja az Apple profi táblagépének kijelzőjét.

Az iPad Pro egyik legjobb tulajdonsága, hogy 60 Hz helyett 120 Hz-es képfrissítési rátával üzemel, amitől a kijelzőn megjelenő mozgás sokkal simább, folyamatosabb, mint mondjuk egy iPhone esetében. Ez akkor a leglátványosabb, amikor a játékok is kihasználják, s a legutóbbi frissítéssel már az egyik legnépszerűbb multiplayer móka, a Fortnite is kínál egy ilyen beállítást a harmadik generációs iPad Prókon.

A 120 FPS elsősorban a kompetitívebb játékosoknak lehet jó, mert gyorsabb reakciót tesz lehetővé (bár ezekből nem sok akadhat, aki táblagépen nyomja a Fortnite-ot). A beállítás sajnos nem jön áldozat nélkül, a maximális képkockasebesség aktiválása ugyanis közepes részletességen rögzíti a grafikát. Ha nem rajongsz az Epic Games sikerjátékáért, de szívesen megnéznéd a 120Hz-es kijelzőt akció közben, akkor ajánljuk a Vaignlory-t, a World of Tanks Blitzet, vagy a Super Hexagont.

Forrás: The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!