imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

15”-es MacBook Pro visszahívási program az iSTYLE szervizeiben is


Mid 2015-ös 15”-es MacBook Pród van? Ellenőrizd le gyorsan, hogy érintett vagy-e az Apple hivatalos visszahívási programjában. Foglalj időpontot online az iSTYLE hivatalos szervizeibe!

A 2015 szeptembere és 2017 februárja között eladott 15”-es MacBook Prók (még a 2016 előtti “sokportos” design) esetében azt állapították meg, hogy az akkumulátor túlságosan felmelegedhet, ami biztonsági problémát jelent.

Ezért az Apple hivatalos visszahívási programot indított, amit az iSTYLE hivatalos szervizeiben is érvényesíthetnek a tulajdonosok. Összeszedtük egy pár pontban a szükséges információkat, és persze a hozzászólások között segítünk a további kérdésekben is.

Az én gépem is érintett?

Ezt egyszerűen tudod ellenőrizni. Kattints a képernyő bal felső sarkában az alma logóra, ott az első menüre (About This Mac). Ha itt a következőt látod a modellnél: “MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015)”, akkor érintett lehetsz. Ez esetben másold ki a sorozatszámot, és ellenőrizd le az ezen a linken található verifikációs részben.

Érintett vagyok, mit tegyek?

Foglalj időpontot online az iSTYLE szervizeiben. A foglalási rendszerben pár lépésben végig tudsz menni a foglalási folyamaton. A regisztrálás egyszerű, de vendégként is megteheted. Jelenleg még vannak szabad időpontok, de ilyenkor sokan élnek a lehetőséggel, ezért azt javasoljuk, ne várj sokat a foglalással!

Nem az iSTYLE-ban vásároltam a gépet, így is vihetem?

Mivel ez az Apple hivatalos csereprogramja, így bárhol vásárolt készüléket befogadnak az iSTYLE hivatalos Apple szervizei.

Mit kell tennem, mielőtt bevinném a szervizbe a gépem?

Elsőként mindenképpen javaslunk egy biztonsági mentést. Máskor is, de mivel az Apple nem vállal felelősséget az adatvesztésért, ez esetben kiemelten fontos.

Győződj meg arról is, hogy a gépeden rendelkezésre áll 5%-nyi üres terület.

Valamint a leadás előtt deaktiváld a gépeden található harmadik féltől származó vírusírtót, kémprogramírtót, firmware jelszót és a Find my Mac szolgáltatást.

Mennyi ideig tart a szervizelés?

Ennél a programnál nincs lehetőség azonnali szervizre (mivel a készüléked az Apple központi szervizébe utazik), az átfutási idő várhatóan 1-2 hét, de ez az Apple európai szervizhálózatának terheltségétől függően változhat. Jobb felkészülni a rosszabb helyzetre. Mivel cserekészülékre nincs lehetőség, ezért számolj azzal, hogy hetekig nem tudod használni a MacBookodat.

Más problémája is van a gépemnek, ezt is javítják?

Abban az esetben, ha a készülék bevizsgálását követően olyan jellegű problémát fedeznének fel, amely garanciális ügyintézésbe nem fér bele, úgy a szerviz a javítás megkezdése előtt árajánlatot küld a javítás várható költségéről.

További kérdésed van? Írd meg nekünk a hozzászólások között, és mi mielőbb megpróbáljuk megválaszolni!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!