imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

16″-es MacBook Próra utaló jeleket találtak a macOS Catalina bétájában


A francia MacGenerations blog addig turkált a macOS Catalina 10.15.1 első két bétájában, amíg olyan ikonra nem találtak, ami megerősítheti a 16″-es MacBook Prók érkezését. 

Az ikonok igazából nagyban hasonlítanak a 15″-es MacBook Pro képi ábrázolására a macOS előző verzióiban, azonban ez esetben mintha hajszálnyival nagyobb lenne a gép, a kávák pedig jelentősebben vékonyabbak. Az új ikonok egyarán elérhetők ezüst és asztroszürke színben is és a fájl nevük tartalmazza is a 16-os jelzőt. Ez azért már több mint gyanús.

Az ikonok közt egyébként mindkét fáj legtalálható:

Az új ikonokhoz kapcsolódik egy MacBookPro16,1 modell azonosító is, amit eddig még az Apple sosem használt. Viszont a legutóbbi 15″-es MacBook Prónál is volt MacBookPro15,1-es azonosító. Ez már biztosan nem lehet a véletlen műve.

Ha lemaradtál volna az eddigi eseményekről és találgatásokról, akkor itt egy gyors összefoglaló:

  • Ming-Chi Kuo már korábban idén megjósolta a 16″-es MacBook Pró érkezését
    • teljesen új designnal
    • sokkal megbízhatóbb, ollós mechanizmusú billentyűzettel
    • valamikor az év végén

Bár az továbbra sem lett kézzelfoghatóan megerősítve, hogy idén ősszel (októberben már nagy valószínűséggel nem) kapunk-e extra Keynote-ot és hardverfrissítést vagy az egész csúszik 2020-ra.

Jeff Lin, a IHS Markittól azt is tudni véli, hogy az új eszközbe 3 072 x 1 920 px-es felbontású kijelző kerülhet és az Intel 9. generáció Coffee Lake Refresh processzorai hajthatják meg a masinát.

Dőlnek az infók, már csak az a kérdéses, mikor lesz az egészből bármi…

Forrás: MacGeneration

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!