imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

2 éves az iMagazin – holnap meglepi is lesz


Két évvel ezelőtt indult az iMagazin, azóta rengeteg hír lefolyt az RSS csatornánkon, és holnapra egy kis szülinapi meglepetéssel is készülünk az olvasóinknak.

Az iMagazint azért hoztuk létre, hogy a lehető leghitelesebb tájékoztatást nyújtsuk azoknak akik naponta szeretnének hozzájutni a legfrissebb hírekhez az Apple háza tájáról. Úgy érezzük, hogy ez elég jól sikerült az utóbbi két évben.

Már az iMagazin indulása utáni első évben is minden általunk elképzelt rekordot megdöntöttünk, de a második évben ezeket is sikerült túlszárnyalni. Az első évben havi 150 000 egyedi látógató olvasott minket, a második évben elértük a közel 200 000 havi látogatót. Eddig összesen 9 millió munkamenetet és több mint 14 millió oldalletöltést generáltatok nálunk. Köszönjük!

Korai wireframe-tervek.
Korai wireframe-tervek.

2280 cikk született az indulás óta, és egy két kivételtől eltekintve, a második évben is tartottuk a napi négy plusz hétvégékre egy-egy hosszabb cikk ütemet. Tavaly a legnépszerűbb cikk az iPhone 6s tesztünk volt, de máris mutatjuk az utóbbi két év toplistáját. Az iPhone SE bemutatása hatalmasat futott, meg is lepődtünk, most amikor összeállítottuk a toplistát.

  1. Itt vannak a hivatalos magyarországi iPhone 6-árak
  2. Két hete nyúzzuk az iPhone 6s-t
  3. Itt vannak a hivatalos magyarországi iPhone 6s-árak
  4. Az Apple bemutatta az iPhone SE-t!
  5. Meghajlik az iPhone 6? BendGate…
  6. Elveri a kétmagos iPhone 6 a nyolcmagos Galaxy S6-ot
  7. Néhány trükk az Apple fülhallgatóval, amit nem ismertél eddig
  8. Kiszivárgott (?) iPhone 7 képek
  9. Bemutatták az iPhone 6s-t és a 6s Plus-t
  10. Az első iPhone 6 és iPhone 6 Plus tesztek és vélemények.

Az indulás óta volt már egy dizájn váltás, és talán már nem is kell sokat várni, hogy tovább csiszoljuk az oldal megjelenését, egy ideje már gondolkozunk, hogy milyen fejlesztésekre lenne szükségünk, hogy még jobb lehessen az oldal.

Az első dizájn tavaly ilyenkor.
Az első dizájn.
iMagazin-mockup-all2
Ez pedig a frissített.

Ha valaki az összes hozzászólást el szeretné olvasni, az igencsak bajban lenne, ugyanis már több mint 60 000 hozzászólásnál tartunk, amit a Disqus gyűjtöget.

Tavaly november végén lett iMagazin alkalmazásunk is, és most cikk a végéhez közeledve el is árulom, hogy ez utóbbival kapcsolatban egy kis meglepetéssel is készülünk a holnapi nap folyamán. Ha már két évesek lettünk, akkor illik valamivel megünnepelni az évfordulót. Szombat délelőtt nézzetek majd vissza az oldalra!

notification

Hogy milyen lesz a következő egy év? Biztosak vagyunk benne, hogy továbbra is sok-sok izgalmas hírt láthatunk. Az Apple még mindig a világ legnagyobb tech vállalata, és bár most egy kis hullámvölgybe került a cég, biztosan lesz miről írni a következő egy évben is. Ahogyan eddig is, továbbra is igyekszünk nektek elsőként szállítani a legfontosabb híreket, újdonságokat és teszteket, és reméljük, hogy ti továbbra is örömmel olvassátok majd az iMagazint, a mi kis gyerekünket, aki ma lett két éves.

Köszönjük, hogy olvastok minket!

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!