imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

20 millió eladott Apple TV


A negyedéves pénzügyi jelentések “farvizén” napvilágra került még egy érdekes adat: az Apple a bemutatása óta 20 millió Apple TV-t adott el mostanáig. A februári részvényesi találkozón Tim Cook már azt mondta, hogy mostantól nem fogják hobbiprojektnek hívni ezt a termékvonalat (korábban ugye sokáig azt hangoztatták, hogy igazából csak hobbiból fejlesztgetik az Apple TV-t). Az egyik ok, amiért a jövőben már nem vehetik félvállról az Apple TV-t az az, hogy az eszközön keresztül 2013-ban több mint egymilliárd dollár értékben vásároltak tartalmakat a felhasználók.

Apple TV
Kép forrása: Apple

Úgy tűnik tehát, hogy az Apple kezdi egyre komolyabban venni az Apple TV-t, és ez a szám jól rámutat arra, hogy nem hardverként lehet fontos ez a platform, hanem sokkal inkább a szolgáltatások terén: egyszerűen vásárolhatunk vagy kölcsönözhetünk filmeket, sorozatokat a tévénk előtt ülve a kanapéból. Szerintem a későbbiekben mindenképp ebbe az irányba fogják fejleszteni az Apple TV-t, a hamarosan megkezdődő WWDC-n talán már láthatjuk is ennek a jeleit.

Forrás: AppleInsider, borítókép: Apple

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!