imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

20 millió zenével te lehetsz a legmenőbb DJ


Az egyik legnépszerűbb lemezlovas alkalmazás, a Djay segítségével már nem csak a saját zenéinkből készíthetünk mixeket, a Spotify teljes katalógusát is használhatjuk.

Megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend amatőr és profi lemezlovasok között a Djay 2 alkalmazás, amivel iPaden, Mac-en, vagy akár iPhone-on készíthetjük el mixeinket, vagy keverhetünk élőben.

djay iPad Photo 1

A napokban kiadott frissítés igen nagy lépést jelent. Mostantól a Spotify zenei stream szolgáltatás teljes könyvtárát, cirka 20 millió zeneszámot lejátszhatunk, mixelhetünk, effektezhetünk, vagy ami csak tetszik.

djay + Headphones 1

A dolog szépséghibája, hogy a Spotify-ról származó zenék eléréséhez Prémium előfizetésre van szükségünk, de ha engem kérdeztek, a havi 5 eurós összeget maga a Spotify is megéri. Ezzel korlátlan mobil használatot, internet nélküli lejátszást, jobb hangminőséget kapunk, és nem utolsó sorban támogatjuk ezt a remek, mellesleg fennállása óta veszteséges céget.

Azok, akik kedvet kaptak a DJ mesterség űzéséhez, a Djay 2-t most ingyen letölthetik iPhone-ra, iPad-re pedig féláron.

Az elkészült mixekkel a kommentek között tessék menőzni!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!