imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

2015 TOP játéka visszatért az Apple ajánlásával


Az Alto’s Adventure az elmúlt két évben sorra nyerte a díjakat. Megkapta az Apple Best of 2015 címét, a TIME az év legjobb grafikájú mobiljátékának választotta és a megtisztelő 2015 legjobb iPhone appja címet is elnyerte. Most pedig újra az Apple napi kínálatában. 

Szinte kizárt, hogy ne botlottál volna bele valahol az elmúlt évek során. Ha mégsem, reméljük, most meghozzuk hozzá a kedved.

A lényeg, hogy a hegy tetejéről megindulva, egy snowboardon egyensúlyozva kergeted a meglépett komisz lámákat havon, tűzön-vizen, őrszemen át. Minden begyűjtött lámáért pontokat szerezhetsz, melyet a képességeid fejlesztésére fordíthatsz. Szuper 2D-s ritmusjáték, mely bőven tartalmaz izgalmakat: néha igencsak oda kell figyelni, hogy Altónak ne essen baja boardozás közben.

A játék menete nagyon könnyen megszokható, így még elképesztő skillek nélkül is nagyon élvezetes lehet mindenki számára. Aki pedig kicsit nyugisabb, relaxálóbb játékra vágyik, bármikor átkapcsolhat “Zen” módba, csendesen siklani a havon és kikapcsolódni kicsit. Ebben segít a játék zenéje mindkét módban, erre a fejlesztők kifejezetten nagy hangsúlyt fektettek.

Az Alto’s Adventure most 1 790 Ft-ért elérhető az App Store kínálatában. A játék in-app purchase-eket is tartalmaz.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!