imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

2017 legnagyobb hatású tech véleményvezérei


A Forbes év végével összeszedte 2017 tíz legbefolyásosabb influencereit. Közülök sokkal találkozhattatok már nálunk is, hiszen sokan előszeretettel beszélnek az Apple termékeiről is. Te hányat ismersz közülük?

Marques Brownlee

Brownlee már 16 évesen belecsapott a bizniszbe, majd hamarosan az egyik legismertebb, legsikeresebb YouTube sztárrá nőtte ki magát. Ebben minden bizonnyal nagy szerepet játszott az is, hogy elképesztően profi minőségű videókat állít össze rendszeresen, minden tech újdonságról azonnal, objektíven beszámol. Az Apple háza táján is sokszor megfordult, azon felül, hogy minden készüléket szinte azonnal tesztel, exkluzív sajtótájékoztatókra is meg szokták hívni Cuperintóba. Legnézettebb videója az iPhone 7 kicsomagolása:

Justine Ezarik

Biztosan sokan belebotlottatok már ti is Justine Ezarik, ismertebb nevén iJustine videóiba a YouTube-on. Az kis i betű a neve elején bizony az az i betű. Justine elsősorban Apple termékekkel foglalkozik. A szőke nős poénokkal csak módjával, Ezarik magától megtanult HTML-ben programozni 12 évesen, és már az internetes ősidőkben, 1996-ben saját weboldalt készített. Egyetemi évei alatt kezdett el blogolni Apple-termékek iránti szeretetéről, amely hamar a 4 milliós követőtáborral rendelkező YouTube csatorna felé röpítette.

Jonathan Morrison

Szintén egy YouTuber, aki leginkább az Apple-ös videói miatt lett népszerű, de azért előszeretettel foglalkozik más tech témákkal is. Személyes kedvenceim a videói, amelyekben nagyon király dolgozóasztal kialakításokat készít. Csatornája több mint két millió feliratkozót számlál, érdemes vetni rá egy pillantást. Már csak jellegzetes hangja miatt is, amelyet 2016-ban kölcsönadott a Samsungnak pár reklámspot erejéig.

Lewis Hilsenteger

Nyakamat merném rátenni, hogy minden olvasónk találkozott már legalább egy videójával. Hilsenteger vezeti ugyanis a hihetetlen népszerűségnek örvendő Unbox Therapy YouTube csatornát, amelynek lényege, hogy különböző tech cuccokat csomagol és próbál ki. Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy miként lehet ezzel híresnek lenni, de ha megnézed a videók minőségét, Lewis – sokak szerint irritáló, de mindenképp jellegzetes – stílusát, na meg azokat az eszement kütyüget, amiket ki szokott bontogatni, rögtön érthetővé válik, mire fel a majdnem 10 millió feliratkozó.

Linus Sebastian

2007-ben egy kis számítógépbolt tulajdonosa észrevette, hogy a konkurencia rövid videókkal hirdeti magát. Úgy érezte, hogy erre lépni kell és megbízta egyik alkalmazottját a feladattal. Ez az alkalmazott volt Linus, aki annyira belejött a dologba, hogy mostanra már az egyik legismertebb tech véleményvezérnek számít. A lista többi tagja közül talán ő áll legmesszebb az Apple-től, noha időről-időre azért foglalkozik a témával. Ti is többször találkozhattatok már vele itt nálunk is, a “hogyan működik” cikkeink témáját az ő videói közül szoktuk válogatni.

A Forbes listájában egyébként a tech és a biznisz részleg valamiért összevonva szerepelt, mi értelemszerűen csak a tech influencereket szerepeltettük, a többi szereplőről az eredeti gyűjtésben olvashattok.

Forrás: Forbes

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!