imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

2017 legolvasottabb cikkei az iMagazinon


Véget ért egy újabb év, ami egyben tökéletes alkalom, hogy visszatekintsünk, mennyi minden történt az elmúlt 365 napban. Szokásunkhoz híven jöjjenek 2017 legjobban kattintott cikkei az iMagazinon havi bontásban.

Nem semmi egy év volt a 2017-es a iMagazin életében, idén is sikerült jelentősen gyarapodnunk, elkészült az új oldaldizájn, rengeteg cikk és rengeteg komment született, új olvasók jöttek, na meg a régiek közül is sokan maradtak és még sorolhatnánk. Köszönjük, hogy velünk töltöttétek ezt az évet is, ugyanilyen lelkesedéssel várunk titeket jövőre is, továbbá köszi minden kommentért, javításért, témajavaslatért, kötekedésért, dicséretért, jókívánságért. Nincs is más hátra: minden Kedves Olvasónknak boldog új évet kívánunk, alább pedig egy kis lista, amivel visszatekinthetünk, mi minden történt 2017-ben.

Január – Mire elég egy iPhone 5s 2017-ben?

Rendszeresen fel szokott merülni üzenetekben, kommentekben, hogy milyen készüléket érdemes venni, mit bírnak a régebbi, olcsóbb modellek. Nem csoda tehát, hogy sokakat érdekelt a téma, hogy mire elég a 2013 modell négy évvel bemutatása után.

Azóta viszont eltelt még egy év, nem kizárt, hogy hamarosan újra jelentkezünk majd valami hasonló cikkel.

Dobogósok: Egy iPhone 8 pletyka, ami ki fog akasztani; Az iOS 10.3-ban érkezhet a mozi üzemmód

Február – Már most kezdhetünk gyűjteni, ha ilyen lesz az iPhone 8

Tökéletesen jellemzi az elmúlt évet, hogy már februárban, 7 hónappal az iPhone X (merthogy mint tudjuk, ez lett végül a neve) rajta előtt felpörögtek a hírek a következő csúcsmodellről. Ez persze sokakban ellenérzést váltott ki, de utólag visszanézve, a legfontosabb dolgokat már ekkor elég pontosan eltalálták a legnagyobb jósok.

Lehetett tudni az 5,8-as kijelzőméretet, az OLED technológiát, a káva nélküli kialakítást és a Home gomb eltűnését (bár akkoriban inkább a kijelző alá integrált megoldással vártuk).

Dobogósok: Bréking: Itt van (újra) a Nokia 3310; Túl jó lett az iPhone 7 Plus. És ez lehet, hogy baj!

Március – Bréking: Az Apple új iPhone 7-et mutatott be!

Derült égből villámcsapás módjára söpört végig a hír, hogy az Apple egy új színbe öltöztette az eddigre fél évhez közelítő iPhone 7-eket. És mint tudjuk, egy új szín mindig érdekes. Az iPhone 7 RED egyébként tényleg elég dögösre sikerült, viszont sokaknak nagy szívfájdalmat okozott, hogy az előlap fehér lett, és nem fekete.

Dobogósok: Az Apple szándékosan túl olcsón adja az AirPods-ot; Így vigyázz az akkumulátorodra!

Április – Kiszivárgott milyen lesz az új iPhone

Természetesen áprilisban is tovább dübörgött az iPhone X hype. Ez a hír konkrétan a kevésbe telitalálat fajtából érkezett, nem lett hátul Touch ID, az is iPhone X sem így néz ki. Hátulról viszont már egészen hasonlít a véglegeshez, az álló helyzetű duplakamera például szinte pontosan így néz ki.

Dobogósok: Ezért váltok iPhone 7-ről Galaxy S8-ra; Rejtett meglepetések az Apple-től

Május – Durva lesz az iPhone Edition árazása

Ekkoriban éppen iPhone Edition néven futott az iPhone X. Miután a korábbi hónapokban erősen felkeltette az emberek érdeklődését a beígért funkciók, hamar a “jó, de mennyi?” kérdéskör irányába terelődöt a diskurzus. Elemzők sora tippelte meg, mennyiért várja a csúcsmodellt. Ebben a cikkben egyébként prímán betaláltak az 1 000 dolláros árcímkével. Egyszóval durvának tényleg durva lett az árazás, de legalább a legtöbb vásárló elégedett azzal, amit a pénzéért kapott.

Dobogósok: Durva, mennyire kicsi lesz az 5,8”-es iPhone 8; Megjelent az iOS 10.3.2 frissítés

Június – Bemutatták az iOS 11-et

Mi más, ha nem a WWDC és a legfrissebb, jóreményű rendszer került fókuszba nyár elején. Minden évben hagyományosan az iOS főverziószám ugrása érdekli legjobban az olvasókat az évnek ezen időszakában. Az iOS 11 ráadásul különösen érdekesnek ígérkezett, sok új funkció, jelentős külalakbeli változások bizonyos pontokon és társaik. Na meg az iPad optimalizáció sem volt utolsó szempont. Azt, hogy milyen lett a rendszer utóélete most jótékonyan feledje homály.

Egyébként általánosságban is megfigyelhető, hogy a szoftverfrissítések nagyon sok mindenkit érdekelnek, mindig a legnépszerűbb cikkek közt tartjuk őket számon.

Dobogósok: Nem kell majd Wi-Fit kunyiznod, ha iOS 11-re frissítesz; Ezekkel a készülékekkel lesz kompatibilis az iOS 11

Július – Már biztos, hogy ilyen lesz az iPhone 8

No igen. Talán ez volt az Apple történetének egyik legcsúnyább spoilere, ami – mivel ilyen korán érkezett -, talán még a híres nevezetes iPhone 4 kocsmázós sztorijánál is súlyosabb volt. Külön csavar, hogy mindezt az Apple (vagyis állítólag egy vicces kedvű alkalmazott) okozta magának, mivel az egész a HomePod szoftverének elemezgetéséből buggyant ki.

A mai napig meg nem jelent hangszóró egyébként később is sok fejfájást okozott Cupertinóban.

Dobogósok: Nokia Body Cardio – Több, mint súlymérés; Így lehet pillanatok alatt még gyorsabb az iPhone-od

Augusztus – Itt vannak az első iPhone 7s fotók

Közvetlenül a bemutató előtt végre el kezdett szó esni az iPhone X mellett érkező, ma iPhone 8-ként ismeretes készülékekről is. A cikkben szereplő fotók természetesen csak egy dummy modellt ábrázoltak, amelyet a tokgyártók készítettek maguknak az éppen aktuális pletykák alapján. Bár az anyaghasználat és a szín láthatóan más lett, de maga a kinézet és az elrendezés nagyon élethűen hozza az iPhone 8 Plus megjelenését.

Dobogósok: Nokia Thermo – okoshőmérő, ami tényleg segít; Ezért 9 perc a szundi az iPhone-odon

Szeptember – Bemutatták az iPhone X-et!

Azt hiszem ezt nem is kell nagyon részletekbe menően kommentálnom. Végre napvilágott látott a készülék, amiről eddigre már hónapok óta szóltak a pletykák. Még szép, hogy mindenkit ez érdekelt.

Dobogósok: Apple keynote – ÉLŐ KÖZVETÍTÉS; Kiszivárgott az új iPhone neve, meg kb minden más is

Október – Máris megvan az iPhone 8 első áldozata

Najó, el kell ismernünk, itt valószínűleg az elég erőteljesen clickbait cím tornászta fel a kattintásokat. De legalább ezáltal a szokásosnál többen láthattak bele, milyen komoly gazdasági érdekek, játszmák és stratégiák vannak a techiparban. Az említett áldozat egyébként az Imagination Technologies volt, akik miután az Apple nem kötött velük megállapodást az A11 Bionic grafikus gyorsítójának tervezésére, elég szorult helyzetbe kerültek.

Dobogósok: Megérkezett az iPhone Green Program; Megjelent az iOS 11.0.2!

November – iPhone X a kezemben – az első tapasztalatok

Gondolom az sem okoz meglepetést, hogy a régóta várt, giga-hiper-szuper csúcskészülék megjelenéséről szóló hírrel csak a régóta várt, giga-hiper-szuper csúcskészülék tesztelése veheti fel a versenyt népszerűségben.

Dobogósok: Töltsd le az iPhone X exkluzív csengőhangját; Újra itt a Fekete Péntek az iSTYLE-ban!

December – Karácsonyi App Store leárazás áradat

A december jellemzően erősen uborkaszezon szokott lenni, különösen az ünnepek körül. És bár ha valamikor, akkor ennek a hónap végére mindenkinek elege lesz a vásárlásból, azért egy kis karácsonyi App Store akció sosem jöhet rosszul – főleg azoknak, akik nagyon előrelátóan gondolnak az új évre is.

Dobogósok: Az Apple direkt lassítja be a régi iPhone-okat? Igen, miattad!; Így töltheted gyorsabban az iPhone-od

TOP 10

  1. Ezért váltok iPhone 7-ről Galaxy S8-ra
  2. Bréking: Az Apple új iPhone 7-et mutatott be!
  3. A legjobb TV-t keresed? Megtaláltuk!
  4. Már biztos, hogy ilyen lesz az iPhone 8
  5. Kiszivárgott milyen lesz az új iPhone
  6. Mire elég egy iPhone 5s 2017-ben?
  7. Itt vannak az első iPhone 7s fotók
  8. Nokia Thermo – okoshőmérő, ami tényleg segít
  9. Ezért 9 perc a szundi az iPhone-odon
  10. Már most kezdhetünk gyűjteni, ha ilyen lesz az iPhone 8
iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!