imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

220 millió dollárnyi adomány jött össze a (PRODUCT)RED termékekből


December elsején tartják az AIDS Világnapját, Tim Cook pedig ezen alkalomból megosztott néhány információt a (RED)-del fennálló partnerségükről.

A legfontosabb természetesen a szám, melyet a címben olvashattál: a 2006-ban induló együttműködés óta 220 millió dollárt gyűjtöttek össze, méghozzá azért, hogy ebből HIV/AIDS-ellenes programokat finanszírozhassanak. Tavaly november 29-én közölt hasonló számokat Cook, és az akkori 200 milliós adatból könnyedén kiszámolható, hogy az elmúlt 365 nap nagyjából 20 millió dollárnyi összeggel hozta közelebb a cél megvalósulását.

Cook ezen felül megemlítette, hogy azon halálesetek száma, melyeknek köze volt az AIDS-hez, közel a felükre csökkentek 2004 óta. Ebben nagyon nagy szerepe van a (RED) munkásságának, akik teljes elszántsággal dolgoznak olyan területeken is, mint például a közép-afrikai térség, ahol az egyik legnagyobb a HIV-fertőzöttek száma.

A PRODUCT(RED) termékekből származó adományokon felül idén egy gyűjtést is indított az Apple. November 25 és december 2 között minden bolti vagy apple.com-on leadott vásárlás után 1$-t különítettek el erre a célra. Ismerve a Black Friday és a Cyber Monday forgalmát, valószínűleg egy szemmel látható összegről beszélhetünk.

Vásároltál már valaha PRODUCT(RED) terméket?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!