imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

24 órán át ingyenes a Pixelmator Photo


A Pixelmator Photo az egyik legjobb Lightroom alternatíva a piacon iPadre. Most 24 órán át ingyenesen letölthető, érdemes lecsapni rá, ha egy fokkal profibb képszerkesztésre vágynál az Apple natív megoldásainál.

Az alkalmazás RAW képszerkesztésekre is alkalmas, számos szín szerkesztő eszközzel, filterel és előre elkészített kombinációval szolgál, arról nem is beszélve, hogy jóval olcsóbb az Adobe megoldásainál.

Az egész Pixelmator család további előnye a versenytársakkal szemben, hogy macOS-re és iOS/iPadOS-re optimalizáltan érkeznek az appok. A Photo esetében így akár nagyobb mennyiségű képanyag egyidőben történő szerkesztése sem kottyan meg az appnak.

A beépített mesterséges intelligencia motornak köszönhetően pedig automatikus finomhangolja fotóidat. A fejlesztők állítása szerint az algoritmus közel 20 millió profi fotóból tanult eddig, így nagyon jól működik benne a Repair tool is, aminek segítségével egyszerűen tüntethetsz el különböző elemeket a képekről.

Töltsd le a Pixelmator Photót az App Store-ból (iPad, ingyenes)

Az alkalmazás kompatibilis az 5. generációnál újabb iPadekkel és iPad minikkel, a 3. generációs iPad Airral és minden iPad Pro modellel.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!