imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

24me – az egyik legjobb személyi asszisztens


Manapság a mobiltelefon mondhatni “elavult” kifejezés, ami alig meríti ki mindannak a fogalmát, amire ezek az eszközök valóban képesek. Szórakozunk, dolgozunk, utazunk, fizetünk, kommunikálunk és megannyi dolgot végzünk el pillanatok alatt.

Mindezek mellett menedzseljük napi tevékenységeinket is, emlékeztetőket állítunk be, naptárbejegyzéseket hozunk létre végeláthatatlan mennyiségben. Ahhoz, hogy ezeket hatékony módon tudjuk kezelni, elengedhetetlen egy átgondolt alkalmazás megléte. Az alábbiakban az egyik legnépszerűbbet mutatjuk be Nektek, íme!

Az App Store dugig van olyan appokkal, amikkel napi programjainkat, teendőinket tudjuk kezelni. Azonban közel sem lehet akármelyik megfelelő számunkra. A jó hír az, hogy vannak azonban kiemelkedően jók, ezeknek egyike a 24me Smart Personal Assistant nevű app, amelyet iOS-es eszközökön tudtok használni, valamint támogatja kedvenc okosóránkat is, az Apple Watch-ot is.

A díjnyertes alkalmazás segítségével hatékony módon tudjuk növelni produktivitásunkat azáltal, hogy naptárbejegyzéseket, eseményeket, teendőlistákat, emlékeztetőket, jegyzeteket, valamint sok más egyebet létre tudunk hozni a segítségével, intuitív módon.

A nem csupán vertikális, hanem horizontális elrendezést és up to date, minimalista, letisztult dizájnvilágot felvonultató app napi, heti és havi nézetet is kínál számunkra, ahol összesítve láthatjuk színes kis kártyák segítségével, hogy éppen mi a következő teendőnk.

Mindezt a fejlesztők megfejelték azzal is, hogy az alkalmazás segítségével láthatjuk eseményünk helyszínét, valamint az odavezető út időtartamáról is tájékoztat bennünket. Az okos értesítéseknek köszönhetően pedig jelzi, hogy mikor érdemes elindulnunk az adott forgalmi adatok figyelembevételével, így biztosan nem késünk el sehonnan.

A szóban forgó app további érdekessége, hogy figyelmeztet bennünket a közelgő születésnapokra, évfordulókra, megemlékezésekre, így a végeláthatatlan teendők sem állhatnak a figyelmesség útjába.

Továbbá említést érdemel a konferencia hívás funkció lehetősége is, illetve nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy útközben hangjegyzetek formájában teendőket, eseményeket tudunk hozzáadni listáinkhoz anélkül, hogy megnyitnánk az alkalmazást. Mindezt widget nézetben is láthatjuk és a legújabb frissítésnak köszönhetően iOS 12 alatt már a Siri Shortcutokkal is kompatibilis az alkalmazás.

Az app támogatja az iPhone, iPad és Apple Watch használatát is egyaránt, így semmilyen eseményt nem mulaszthatunk el a segítségével. Letölthető az App Store-ból ingyenesen, ahol 7 napot kapunk díjmentesen, kipróbálás gyanánt. Ezt követően 6 490 Ft-ot kell fizetnünk a Pro verzióért évente.

Ha megtetszett az ajánló, töltsétek le és próbáljátok ki. Ti használtok valamilyen hasonló alkalmazást? Ha igen, osszátok meg velünk tapasztalataitokat!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!