imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

27 millió letöltésnél jár az Office for iPad


Alig pár hete jelent meg, máris elérte a 27 milliós letöltésszámot a Microsoft iPadre szánt irodai szoftvercsomagja, az Office for iPad. A hírt Julia White Microsoft-alkalmazott jelentette be a hétfői nap folyamán egy konferencián.

Ez több mint a duplája a 12 millós letöltési számnak, amit az alkalmazás megjelenése utáni héten hozott nyilvánosságra a Microsoft. A számok növekedése tehát lassul, de ettől függetlenül elég szép eredmények ezek. Ne felejtsük azonban el, hogy ugyan az alkalmazás maga ingyenes, és a dokumentumok megtekintéséért nem is kell fizetni, de ha szerkeszteni is akarunk, akkor már szükségünk van egy Office 365 előfizetésre, mely az alkalmazásokon belül megvásárolva egy évre 99 dollárba kerül.

Éppen ezért érdekes adat lehetne, hogy a 27 millió letöltőből hányan vesznek előfizetést, de egyelőre erről nem közölt számokat a Microsoft. Utoljára áprilisban mondták, hogy 4,4 millió fizetős felhasználója van az alkalmazásnak. Persze az is lehet, hogy a letöltők nagy része már rendelkezett otthoni vagy céges Office 365 előfizetéssel, a konkrét adatokat valószínűleg csak a Microsoft ismerheti.

Forrás: Business Insider, borítókép: TekRevue.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!