imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

3 Apple-videó is ott van az év legjobb 25 reklámja közt


Az Adweek idén is közzétette az év legjobb 25 médiareklámját rangsoroló listáját. A mind nyomtatott, mind multimédia megoldásokat tartalmazó felsorolásból az Apple három helyet is bezsebelt, köztük egy 2. helyezést.

Megszokhattuk már, hogy az Apple aránylag rendszeresen tesz közzé minőségi reklámokat. Ezeknek a videóknak egyik nagy érdeme, hogy amellett, hogy természetesen elsősorban marketingeszközök, vagy kreativitásukkal, vagy vizuális megoldásukkal, vagy éppen üzenetükkel túl tudnak mutatni a klasszikus kereteken.

Nem véletlenül zsebelnek be rendszeresen szakmai elismeréseket. Ilyenek most az Adweek top 25-ös listáján elért szép helyezések is. Nézzük is meg a nyertes darabokat egyesével.

19. helyezés – Unlock

9. helyezés – Share Your Gifts

2. helyezés – Welcome Home (rend. Spike Jonze)

A Welcome Home készítéséről werk film is készült. Elnézve azt a mennyiségű munkát elnézve, amit belepakoltak a videó elkészítésébe, azt hiszem senki nem vonhatja kétségbe, a dobogós helyezés létjogosultságát.

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!