imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

3 dolog, ami örökre megváltozik az iPhone X bemutatása után


Egyesek egy hatalmas jubileumi durranást, mások csak egy szimpla unalmas, konkurenciához való felzárkózást várnak az iPhone X-től. Az idei csúcsmodellt hónapok óta óriási zsongás övezi, azonban akárhogy is alakuljon és akármerre is sodorja az Apple-t ez az új telefon, lesz három olyan dolog, ami örökre mély nyomot hagy a mobiliparban.

Kijelző

Az iPhone X legnagyobb újítása egyértelműen a gigantikus, teljes előlapot beborító kijelző lesz. Nem az Apple az első gyártó, mely ilyen telefont készít, hiszen a Samsung, az LG és a Xiaomi is rendelkezik már káva nélküli telefonnal. Ugyanakkor, a nagy többség számára mindig is az Apple volt az a cég, melynek sikerült megismertetnie mindenkivel egy-egy új technológiát. Gondoljunk csak a stylus nélkül is használható érintőkijelzőre, az ujjlenyomat azonosításra vagy magára az okostelefonra. Merész húzás az Apple-től az ikonikus sémát és Home gombot egy ismeretlenre cserélni, de biztosak vagyunk benne, hogy pazar lesz a végeredmény.

Árak

Rengeteg olyan rémhír röppent fel, miszerint idén durván elszállnak az iPhone X árai. A legtöbben körülbelül 1 000–1 200 dollár nettóra tippelnek, ami azt jelenti, hogy Magyarországon a 400 000 forintot fogja karcolni a legkisebb tárhellyel rendelkező modell is. Ok persze van: az OLED panelek rendkívül körülményes és költséges gyártása, vagy épp az, hogy állítólag az Apple beszállítói nem is tudják kellőképpen tartani a tempót a várható kereslettel, így a cég a magasabb árazás mellett döntött. Bármit hozzon a jövő, ha az Apple-nek sikerül ilyen árazással rekordokat döntögetnie, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a konkurensek is beszállnak majd a pénzlapátolásba.

Kiterjesztett valóság

Sajnos nem látunk a jövőbe, de nagyon úgy néz ki, hogy az iPhone 8 megteszi az első lépést a kiterjesztett valóság szemüvegek felé. Legalább is az Apple abban bízik, hogy az ARKitre épülő, az iOS 11-gyel elrajtoló kiterjesztett valóság őrület végre elér majd mindenkihez. A fejlesztők pedig legalább akkora potenciált látnak majd benne, mint annak idején az App Store-ban. A jellemzően villámgyors frissítési hullám pikk-pakk a világ legnagyobb AR platformjává teheti az iOS-t, ami jó alapot biztosít egy jövőbeli új eszköznek. Az, hogy ehhez milyen extrát tud hozzátenni az iPhone X, szeptember 12-én kiderül.

Forrás: The Verge

Örök emlék marad szeptember 12-e vagy csak egy lesz az unalmas Keynote-ok közül? Néhány napon belül megtudjuk. Ha nem szeretnél lemaradni róla, akkor mindenképp figyeld az iMagazint, hiszen a szokásos együtt nézős élő közvetítéssel jelentkezünk majd.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!