imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

3 fontos bejelentés a CES-ről


A világ egyik, ha nem a legnagyobb szórakoztatóelektronikai show-ján rengeteg érdekes kütyüt mutattak be. Ezek közül pedig több is kapcsolható az Apple-höz. Nézzük a 3 leglényegesebbet!

Las Vegas-ban minden évben megrendezésre kerül az év egyik legfontosabb tech eseménye, a Consumer Electronics Show, azaz a CES. Itt szinte az összes vezető és feltörekvő gyártó képviselteti magát az Apple kivételével, aki persze így sem nem bírta ki, hogy ne raboljon el egy kis műsoridőt a többiektől.

Noha tehát az Apple hivatalosan nem képviselteti magát a rendezvénye, ez nem jelenti azt, hogy ne lennének a termékeikhez kapcsolódó fontos bejelentések. Ezek közül válogattuk ki most hármat.

AirPlay 2-es TV-k

Egy hete még csak annyit tudtunk biztosan az Apple weboldaláról, hogy „a vezető TV gyártók“ támogatni fogják az AirPlay 2-t. Ekkor ezek közül még csak a Samsungról lehetett biztosan tudni, hogy érintett. Azóta viszont lement a CES és az LG, a Sony és a Vizio is bejelentette az együttműködést. Mi több, ez utóbbiak HomeKit támogatásban is részesülnek majd.

Ezek a hirtelen jött bejelentések összevetve a már egy ideje tudható pletykákkal és Tim Cook legutóbbi nyilatkozatával erősen sejtetik azt is, hogy a közeljövőben bejelentésre kerül majd az Apple várva-várt filmes-sorozatos streaming-szolgáltatása is.

Mophie töltőtok

Az Apple által is elismert kiegészítőkben utazó Mophie megcsinálta, amit egyelőre az Apple még nem sikerült: elkészített egy töltőtokot az iPhone XS, iPhone XS Max és iPhone XR triászhoz, ami ráadásul nem is annyira ronda.

A kiegészítő, ha minden igaz, az iPhone XS-t 25 óra, az XS Max-ot és az XR-t 31 óra extra üzemidővel tolhatja meg, ami azért nem kevés. Igaz, az se amennyi pénz elkérnek majd érte: a 120 dolláros ár mire (ha egyáltalán) eljut kishazánkba sejthetően a 40 ezer forint fölötti szférát fogja karcolgatni.

A tok egyik különlegessége, hogy szemben a Smart Battary Case-szel, nem Lightning-csatlakozón keresztül tölti a telefont, hanem vezeték nélküli technológiával, így a port végig szabadon maradhat más felhasználásra.

Ha minden igaz egyébként az Apple is dolgozik már az ügyön.

MFi Lightning – USB-C kábelek

Múlt hónapban tájékoztatta az Apple a partnereit arról, hogy megnyílt a lehetőségük a Made for iPhone logóval szentesített Lightning – USB-C kábelek gyártására. A Belkin és a Griffin nem is habozott sokat és a CES-re már úgy mentek, hogy volt pár darab belőlük a bőröndben mutatóban. Értékesítésük valamikor tavasszal kezdődhet meg.

(via MacRumors)

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!