imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

3 TB-os merevlemez-csereprogram 27″-es iMachez


Az Apple megállapította, hogy a 27 hüvelykes iMac számítógépekbe épített, 3 TB kapacitású merevlemezek igen kis hányada bizonyos körülmények között hibásnak bizonyulhat. Az érintett rendszerek értékesítése 2012 decembere és 2013 szeptembere között zajlott.

Az Apple, illetve a hivatalos Apple-szervizek díjmentesen kicserélik az érintett merevlemezeket. Ha a termékregisztráció során érvényes e-mail címet adtál meg, az Apple automatikusan értesít a számítógéped sorozatszáma alapján, hogy téged is érinthet a probléma. Ha az Apple nem vette fel veled a kapcsolatot, de tudomásod szerint 3 TB-os merevlemezed van, add meg az Apple támogatási weboldalán az iMaced sorozatszámát, és ellenőrizd, hogy jogosult-e a programban való részvételre.

Így zajlik a csere

Az Apple azt javasolja, hogy minél hamarabb cseréltesd ki az érintett merevlemezt. Az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

Az Apple azt javasolja, hogy a szerviz felkeresése előtt mindenképp készíts biztonsági mentést az adatokról.

További információk

A merevlemez cseréje után újra kell telepítened az operációs rendszert, az egyéb alkalmazásokat és azokat az adatokat, amelyekről biztonsági mentést készítettél. A kapcsolódó útmutatót az Apple weboldalán olvashatod el.

Ha úgy gondolod, hogy korábban olyan javításért vagy cseréért fizettél, amelynek oka ez a hiba volt, érdeklődj az Apple-nél a visszatérítéssel kapcsolatban.

A világszerte elérhető Apple-program nem hosszabbítja meg az iMac számítógépek jótállási idejét.

A program az érintett iMac modellekre vonatkozik 2015. december 19-ig, illetve az adott számítógép eredeti értékesítési dátumától számított három évig, attól függően, hogy melyik a hosszabb időszak.

Forrás: Apple.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!