imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

3 új Androidról iPhone-ra váltós videó érkezett


Újabb három pofátlanul egyszerű reklám az Apple-től, ami azt mutatja be, miért megfontolandó egy bármely más típusú telefon helyett iPhone-ra váltani. Terítéken a biztonság, a gördülékenység és a kontaktok migrálása.

A váltás nem mindig könnyű, történjen az életünk bármely területén. A mindennapi okos eszközeinket gyökeresen másra cserélni a megszokottól pedig egyenlő a katasztrófával. De nem az Apple-nél, a vállalat weboldalán nagy betűkkel büszkélkedik azzal, hogy pillanatok alatt átköltöztethetjük adatainkat a régi készülékünkről az új iPhone-unkra. Korábban mi is tárgyaltuk ezt a témát itt, az iMagazinon. Aki lemaradt volna, érdemes végigböngésznie a Tippek rovatot.

Kontaktok

Egyre kevesebbet telefonálunk, de a kontaktok megmentése és áttelepítése a régiről az új telefonra mindig szívás volt az emberiség számára. Kivétel az iPhone-osoknak. Az Apple szerint a videón látható gyorsasággal képesek a Névjegyzékben tárolt ismerőseink telefonszámai, e-mailjei átvándorolni az iPhone-unkra anélkül, hogy kedvünk lenne kárt tenni magunkban. Talán ennél egy fokkal komplikáltabb a művelet, de valóban nem akkora nagy ördöngösség, mint amekkorának elsőre tűnik.

Biztonság

Sajnálatos módon a mai napig sokak számára érdektelen kérdés a biztonság. Pedig pár évvel ezelőtt azt gondoltuk, hogy 2017-re a felhasználók nagy részének legalább olyan fontos lesz adatok védelme, mint az, hogy riasztót szerelünk a házainkba. Sajnos nem így van, a többség egyáltalán nem igényli a telefonja biztonságát, ami aggasztó. Ez pedig egy olyan terület, ami nem csak marketing maszlag az Apple részéről: összehasonlítva a konkurens – és a legtöbbek által használt – Androiddal, az iOS valóban mérföldkövekkel előrébb jár a biztonságot illetően.

Gördülékenység

Nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy minden készülék, ami nem a cupertinóiak keze nyomát viseli, az lefagy meg akadozik, mindenesetre felső kategóriás telefonoknál is tapasztaltunk már furcsaságokat. Azt gondolom, nagyon jó döntés volt az egész kampány során szolidan a your phone kategorizálást alkalmazni az egyszerű ujjal mutogatás helyett. Na de tényleg, ilyen rossz lenne a helyzet némely telefonok esetében?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!