imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

30 napos próbaidőszakkal csábítja az iPhone-tulajokat a Samsung


A profit mellett az utóbbi időben a Samsung piaci részesedése is csökkenő tendenciát mutat, nem meglepő tehát, ha a cég újfajta eszközökkel próbál vásárlókat toborozni a Galaxy-modellek számára az Egyesült Államokban. A célpontot ezúttal az iPhone-felhasználók jelentik.

A kampányt olyannyira az iPhone-tulajdonosok számára találták ki, hogy feliratkozni is csak ilyen készülékről tudunk rá. A Samsung Galaxy Note 5 és Galaxy S6 edge+ debütálásával egy időben elindított, „Ultimate Test Drive” nevű promóció keretein belül ha az iPhone-unkkal látogatunk el a cég weboldalára, lehetőségünk nyílik feliratkozni az akcióra.

A Samsung Galaxy S6 Edge és a Samsung Galaxy Note 5. | Kép forrása: Samsung
A Samsung Galaxy S6 edge+ és a Samsung Galaxy Note 5. | Kép forrása: Samsung

Egy dollár leszurkolása után már a miénk is lehet 30 napra egy Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+ vagy Galaxy S6 edge (a listából rejtélyes módon hiányzik a sima Galaxy S6). Ezt a választott szolgáltató SIM-kártyájával postázzák egy „válaszdobozzal együtt”. Amint megérkezett, 30 napon keresztül ingyenesen telefonálhatunk, SMS-ezhetünk és mobilnetezhetünk a vadiúj Samsung telefonunkkal. A dobozban még egy „smart switch” kábelt is találunk, amivel könnyedén átvihetjük az adatainkat az iPhone-ról – az alkalmazások kivételével természetesen.

A promóció weboldala.
A promóció weboldala.

A Samsung értelemszerűen arra számít, hogy az eltelt egy hónapban végül annyira megkedveljük a telefont, hogy meg is tartjuk – ekkor a teljes vételárral megterhelik a regisztrációkor megadott bankkártyánkat. Ha mégsem sikerül átcsábítaniuk magukhoz, a harminc nap után öt napon belül kell visszajuttatnunk a gyártónak a teszttelefont. Természetesen akkor is ránk terhelik a vételárat, ha ezt esetleg elfelejtenénk. Érdemes vigyázni rá egyébként, mert ha véletlenül megkarcoljuk, víz éri, ne adj isten összetörjük a kijelzőt, az 100 dollárunkba kerülhet.

Az akció egyelőre tehát csak az Egyesült Államokban érhető el, arról nincs hír, hogy a Samsung tervezi-e a kiterjesztését esetleg más országokra is. Mi mindenesetre azért elkezdtük kipróbálni a folyamatot, a modellválasztásnál azonban minden készülékre azt mondta a weboldal, hogy jelenleg nem elérhető, és válasszunk másikat, vagy próbáljunk meg később visszanézni. Most pedig már csak az a felirat fogad, hogy teljesen kifogytak a teszttelefonokból. Lehet, hogy ekkora lenne a sikere?

Forrás: iMore, The Verge.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!