imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

5 legjobb dolog az Apple Watch-ban


Az Apple Watch továbbra is egy igen megosztó eszköz: van, aki hülyeségnek tartja, van, aki imádja, és vagyok én, aki szerint a legtöbben rosszul értelmezik, hogy mi is az Apple Watch valójában. Ezért összeszedtem öt olyan dolgot, ami személyes véleményem alapján a legjobb dolgok közé tartozik az Apple Watch-ban.

Az Apple Watch tulajdonképpen csak a nevében óra, igazából egy Vezérlőközpont, Értesítési központ, egy miniatűr iPhone, na meg persze személyi tréner is egyben. Utóbbit lehagytam a listámról: egyrészt mert az Activity-ről már sokszor volt szó, másrészt pedig a saját edzőm is olvas iMagazint, nem szeretném magamra haragítani. A viccet félretéve, jöjjön az 5 legjobb dolog az Apple Watch-ban.

Irányíthatsz vele bármit

Tényleg bármit. Okos otthont, az autódat vagy a lejátszási listádat. Értelemszerűen utóbbi a leggyakoribb felhasználási mód, de meglepő, hogy például milyen sok modern autó kompatibilis most már Apple Watch-csal, aminek segítségével könnyedén megtalálhatjuk, hol hagytuk a járművet, vagy épp kinyithatjuk a zárat. Legalább annyira menő funkció ez, mint a Mac feloldása Watch-csal.

iPhone a csuklódon

Annak idején mindenki azt mondta, hogy az iPad egy felnagyított iPhone, csak nem lehet vele telefonálni. Az Apple Watch, ha nem is dettó ugyanez a kategória, de valami nagyon hasonló az élmény használat közben. Egy nagyon jó platformról van szó, hiszen a fejlesztők folyamatosan új értelmet adnak az órának, ráadásul nem is kell külön appokat telepítgetni, az iPhone intézi magától. Éppen csak telefonálni nem lehet vele. Illetve lehet, de ahhoz már sajnos elengedhetetlen az iPhone is.

Diktálás

Abszolút favorit funkcióm. A diktálás eddig is nagyon pengén működött iPhone-on, csak épp nem sok értelme volt, bizonyos helyzetek leszámítva. Az Apple Watch segítségével viszont a zuhany alól is válaszolhatok a céges üzenetekre vagy a barátaim iMessage leveleire. Azért nem mondom, hogy hivatalos e-maileket is küldenék ilyen módon, de a diktálás tényleg nagyon pontosan működik.

Find my iPhone

Jobban mondva az iPhone pingelése. Ehhez nem is fűznék sok mindent, a funkció magáért beszél.

Személyre szabhatóság

A Mickey Mouse számlap igenis menő, egészséges humorérzékkel még egy férfi csuklón is elmegy. Ahogy a variálható szíjak sokasága is. Bár már kezd a hagyományos óragyártók kínálatában is megszokottá válnit a a szíjak cserélgetése, de az Apple Watch tényleg sokszínű és egyedi kiegészítő tud lenni.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!