imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

5 új Apple videó jelent meg


Többször is beszámoltunk már az Apple „Shot on iPhone 6” kampányának a legújabb videóiról. Ezeket a felvételeket mindig megéri legalább egyszer látni, hiszen csodálatos képi elemekkel szórakoztatják az embert. Az Apple World Gallery gyűjteményében így már van Time-Lapse, lassított és rendes sebességű felvétel is. Az pedig egészen kizárt, hogy ne kerüljön a vállogatásba még egy pár videó.

A kampány hivatalos weboldala itt található, ahol így már 62 fénykép és 16 videó található. Ha valaki lemaradt volna, mindenképp nézze meg, hiszen szemet gyönyörködtető alkotásokat lehet látni.

A felvételt Yasunori I. készítette
Helyszín: Hewiia, Pápua Új-Guinea
Zene: SOAK – Digital Witness (St. Vincent Cover)

A felvételt Hajime I. készítette
Helyszín: Szent Kilda, Ausztrália
Zene: The Lions – The Magnificent Dance (feat. Black Shakespeare)

A felvételt Zak N. készítette
Helyszín: Haleiwa, USA
Zene: Dick Dale – The Victor

A felvételt Joshua N. készítette
Helyszín: Anchorage, USA
Zene: Johnny Cash – All I do is drive

A felvételt Gabriela M. készítette
Helyszín: Salar de Uyuni, Bolivia
Zene: Tiga – Bugatti (feat. Pusha T)

Kicsit a videók talán kezdenek ellaposodni, hiszen szépek, de már nincs meg bennük az a varázs is, hogy különlegesek. A legjobb az lenne, ha egy fényképész vagy videós egy olyan egyedi ötlettel tudna előállni, ami passzol az Apple-höz. Egy izgalmas és újító ötlet ugyanis nagyon feldobná a World Gallery oldalát. Az Apple hivatalos Youtube csatornáját egyébként itt érhetitek el.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!