imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

500 000 dollárt adakozott az Apple


Kereken 500 ezer dollárt, vagyis mintegy 110 millió forintot adakozott az Apple az SF Gives szegénység elleni kezdeményezésre, melyet Marc Benioff Salesforce.com CEO és Daniel Lurie Tipping Point CEO hívott életre. Az összeg nem sokkal a kezdeményezés szerdai határideje előtt futott be, aminek célja, hogy 20 cég adományaival összesen 10 millió dollárt gyűjtsön össze a San Francisco környéki szegények megsegítésére.

Az Apple tehát beállt a sorba a már adakozó 15 cég mellé, akik között olyan nevek vannak, mint a Google, LinkedIn és Zynga. Nem jellemző egyébként a cégre a nyílt jótékonykodás, eddig két programban vettek részt korábban. Az egyik, ami az alkalmazottak jótékonykodását támogatja azzal, hogy a választott szervezetnek ugyanannyi pénzt utal az Apple, mint az alkalmazott. A másik pedig a (PRODUCT)RED AIDS-ellenes kezdeményezés, amiben 2006 óta folyamatosan részt vesz az Apple, és nemrég adtunk mi is hírt arról, mikor az összegyűjtött adományok elérték a 70 millió dollárt.

Forrás: MacRumors, borítókép: Tipping Point.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!