imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

5000 dolláros büntetés egy Apple Watch miatt?


Az NFL 5000 dolláros csekket küldött a Pittsburgh Steelers nemrégiben lesérült irányítójának, Ben Roethlisbergernek. Mindezt azért, mert egy Apple Watch volt a csuklóján.

Big Ben, a Pittsburgh kezdőirányítója még a második fordulóban szenvedett súlyos könyöksérülést, melynek köszönhetően már nem játszhat az szezon hátralévő részében. Éppen ezért a múlt heti mérkőzést az oldalvonal mellett töltötte, ám láthatóan ez sem akadályozta meg az NFL-t, hogy büntetést szabjanak ki rá.

Roethlisberger ugyanis egy Apple Watch órát viselt a bal karján, ez szúrt szemet a liga képviselőinek. Az amerikaifutball-ligában ugyanis komoly szabályzás vonatkozik minden olyan elektronikai eszközre, mely üzenettovábbításra képes. Ezzel természetesen az információátadást szeretnék maximálisan kontrollálni, hogy senki se juthasson jogosulatlan előnyhöz.

Mindez azért volt különösen érdekes, mert Big Ben nem csupán a pálya szélén ücsörgött, de olyan fülhallgatót és karpántot is viselt, mint amilyenek segítségével az edzők szokták megejteni a play-hívásokat. És éppen itt hangozhat el olyan információ, mely rendkívüli módon befolyásolhatja akár az egész mérkőzés kimenetelét is.

Az irányító egyébként azzal védekezett, hogy észre sem vette, hogy rajta van az óra. A sérült jobb karja miatt ugyanis a felesége öltöztette aznap, és ő csattintotta fel a másik csuklójára a Watch-ot. Persze megviselni így sem fogja az összeg, köszönhetően annak, hogy évente több, mint 30 millió dollárt keres a bőrlabda dobálásával.

Forrás: Fox Business

Vajon hány Apple Watch-ot tudna venni egy évi fizetéséből?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!