imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

6 “hogyan csináld” iPades videó érkezett az Apple-től


Úgy látszik, az Apple nagyon-nagyon szeretné tudatni mindenkivel: az iOS 11 legnagyobb nyertese tényleg az iPad. Ezért a How to shoot on iPhone sorozatot egyből iPades újdonságokat bemutató részek követik, az Apple-től megszokott módon szigorúan vizuális típusoknak.

Az iOS 11 egyértelműen egy teljesen új szintre emeli azt, ahogyan az iPadre, de különösen az iPad Próra tekintünk. 2010-ben, amikor az Apple bemutatta az első iPadet, szinte elképzelhetetlen volt, hogy valódi munkára lehessen használni. Nem volt elég gyors, nem voltak elég kiforrottak az alkalmazások. A fájl kezelést, a multitaskingot és a drag and dropot még csak hírből sem ismerte. Ezek olyan apróságok, amik egy mobileszközből nem hiányoznak, viszont például ehhez a cikk megírásához elengedhetetlenek lennének.

Az Apple idén ezt mind lehetővé tette, hamarosan pedig mindenki számára elérhető lesz a szeptemberi nagy iOS 11 frissítéssel: így az új iPad Pro egy billentyűzet társaságában akár még le is válthatja a többnyire irodai munkára szánt MacBook Aireket. Arra a kérdésre, hogy ez mégis hogyan történhet meg, az Apple oktatóvideók formájában válaszol, amik alapján tényleg baromi könnyű fájlokat ide-oda dobálni, egymás mellett több alkalmazást futtatni vagy adott esetben az Apple Pencillel bűvészkedni.

Hordon korábban megvizsgálta, hogy vajon mire alkalmas valójában egy 12,9”-os iPad Pro iOS 10 társaságában. Abból a tesztből az derült ki, hogy míg egy egyetemista igényeit bőven kielégíti, addig komolyabb munkavégzéshez már nem minden esetben passzol. Nos, azt hiszem ezt az eredményt alaposan újra kell majd gondolnunk, amint végleges formájában is megkapjuk az iOS 11-et, minden jóságával együtt.

Forrás: Apple Insider

Most már tényleg nem kell sokat várnunk, hogy az Apple kiadja az iOS 11-et és új iPad Prókból is érkeztek már az iSTYLE üzletekbe. Ugyanakkor a régebbi modelleket is megtudjátok még vásárolni a készlet erejéig, kedvezményes áron.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!