imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

6 új Apple Watch 4 modellre bukkantak


Természetesen a kimeríthetetlen spoiler-forrásban, azaz az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnak benyújtott engedélyeztetési dokumentációban. De vajon melyik modell fog hiányozni?

Örményország, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán és Oroszország törvényileg kötelez minden gyártót, aki egy titkosítással rendelkező termékkel akar előrukkolni a piacokon, hogy engedélyeztessék a terméket az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál. Ennek értelmében a nyilvánosságra kerülő dokumentumokból már a megjelenésük előtt fülön lehet csípni bizonyos termékeket.

Benjamin Geskin renderei.

A legutóbbi spoiler áldozat az Apple Watch most szeptemberre várható negyedik generációja lett, de korábban fogtak már így 9,7“-es iPadek, 10,5“-es iPad Prót, iPhone 7-et, AirPods-ot, Series 2-es Apple Watch-ot, de még Touch Baros MacBook Prót is. Egyszóval, ami egyszer itt megjelenik, az szinte biztosan viszontlátható lesz a boltok polcain is.

Épp ezért érdekes, hogy ezúttal hat darab új modellszámot találtak (A1977, A1978, A1975, A1976, A2007, A2008), melyek mindegyike egy watchOS 5-ot futtató készüléket takar. Mármint nem az az érdekes, hogy vajon milyen készülékről lehet szó, hiszen az biztos, hogy az Apple Watch 4-ről. A kérdés, hogy miért hat? Miért csak hat?

Tavaly ugyanis nyolc különböző modellszámú készülék debütált: kettő normál alumínium, és hat LTE modell alumínium, rozsdamentes acél és kerámia kiadásokban (a 38 és 42 mm-es változatoknak külön modellszám dukál). Az tehát, hogy az Apple Watch 4-ből csak 6 különböző modell lesz, azt jelenti, hogy valamiből nem lesz. Most ez legnagyobb valószínűséggel vagy a GPS-only modellt, vagy a kerámia különkiadást jelenti majd. Inkább utóbbit.

Benjamin Geskin renderei.

Az Apple Watch 4-ről egyébként egyelőre csak azt lehet tudni, amit Kuo elmondott, azaz hogy új formatervvel, 15%-kal nagyobb kijelzővel, hosszabb üzemidővel és fejlettebb egészségügyi funkciókkal érkezik majd, várhatóan most szeptemberben. Kíváncsian várjuk!

Forrás: MacRumors

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!