imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A 6,1″-os iPhone X lehet az idei év slágere


Beszállítói információk szerint extra mennyiségű alkatrészt rendelt az Apple a giga méretű, LCD kijelzős következő iPhone X modellekhez. A megnövelt méret és az olcsóbb technológia lehet a karácsonyi időszak sikerterméke? 

Az informátorok januárban kezdték csepegtetni értesüléseiket a 2018-as iPhone kínálattal kapcsolatban. Álláspontjuk azóta is változatlan: az idei nagy dobásnak mindenki a 6,1″-os, LCD kijelzővel szerelt, iPhone X formát öltő modellt várja. Erre minden esély meg is van, hiszen az Apple idén rendesen elszállt ami az árakat illeti, köszönhetően az egyelőre még nem túl olcsó OLED paneleknek.

Valószínűleg nem veti el ezt a technológiát sem az Apple, ugyanakkor jó eséllyel piacra dob egy LCD kijelzős modellt, ami az iPhone X minden újítását megkapja. Ha a pletykák beigazolódnak, akkor a cupertinóiak végleg eltemetik a Touch ID-t és idén teljes mértékben átállnak Face ID-ra. Ha hihetünk a híreszteléseknek, akkor idén az 5,8″-os OLED modell mellé érkezik egy 6,5″-os szintén OLED modell, illetve egy kedvezőbb árú (nettó 600-700 dolláros) 6,1″-os LCD modell.

A beszállítóktól szerzett infók szerint utóbbihoz aránytalanul nagy mennyiségű alkatrészt rendelt az Apple. Valószínűleg a Plus modellek idén is jól fogytak, ahogy tavaly is, ezért jó ötletnek tűnhet egy kedvezőbb árfekvésű középső modell, amely megtartja az iPhone 7/8 Plus telefonok 5,5″-os hasznos területét. Hiába az extra funkciók és a Face ID-t, akik korábban a nagyobb típust választották, azoknak jelenleg méretbeli visszalépés az iPhone X.

Az idei 3 új, immáron mind Face ID-val érkező modellről szóló feltevést az is megerősíti, hogy Rambo, a közismert kódban turkálós fejlesztő megtalálta az iPad Face ID olvasójára utaló nyomokat. Közben az Apple átültette az iPhone X gesztusokat iPadre is. Ezekből logikusan az következik, hogy  szeptemberben nemcsak az iPhone palettát szabja át az Apple, hanem lenyesi az iPadek széleit is és arcfelismerő szenzorokkal látja el azokat.

Forrás: Apple Insider

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!