imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

8 iPhone tok, ami büntet


Már-már bűncselekménynek számít, ha az ipari formatervezés egyik remekének számító készüléked valami rettenetesen ótvar tokba helyezed. Idáig azt hittem, a japán turistalányok kimaxolták a műfajt, de be kellett lássam, hogy amiket én eddig láttam, azok még csak a kanyarban sincsenek a következő válogatáshoz képest.

Az iPhone-felhasználók tábora alaphelyzetben is igencsak megosztott a témával kapcsolatban. Van, aki hülyeségnek tartja, hogy ha már megveszed a gyönyörű, vékony készüléked, akkor egy tokkal pillanatok alatt egy ronda bumszlit varázsolj belőle. Mások meg amellett foglalnak állást, hogy első a funkció, nem villogni veszik az iPhone-t, hanem használni, és nem árt, ha az alsóhangon is 200 ezer forint körüli telefont védi is valami.

Akármelyik oldalon is állsz, egy biztos: a következő – főként Ázsiából származó – műremekek ki fogják égetni a retinád, megrugdossák a szépérzéked, majd ha szerencséd van, hagynak sírni a sarokban valami anime-metál-tini-csajbanda folyamatosan ismétlődő szuperslágerére. Induljunk hát az iPhone-tokok kénköves poklába.

Micsoda móka

Elképzelni sem lehet viccesebb dolgot annál, mint egy a tok hátuljára nőtt orr lyukaiba tett ujjakkal fogni az iPhone-t. Ha meglátják a haverok, biztos röhögőgörcsöt kapnak majd. Ja nem, várj, ha ilyen tokot veszel, biztosan nincsenek barátaid. Sebaj, itt a következő tok.

 

Forever alone

A groteszk, a morbid és a fetisizmus esszenciája keveredik ebben a remekműben. De tényleg, melyik vadbaromnak jutott eszébe, hogy egy levágott műanyagkezet illesszen a telefon hátuljára.

 

Jony Ive, légy erős

A következő tok egyértelműen nyílt provokáció az Apple vékonyításmániás dizájnerével szemben. Meg úgy a jóízléssel szemben is. Teljesen logikus a milliméteres vékonyságú telefonod belerakni egy téglaphone alakú tokba. Milyen vicces, nahát.

Random WTF

Van a randomságnak egy olyan foka, ahová talán nem lenne szerencsés elmerészkedni, hiszen onnan már nincs visszaút. Na, a következő tok készítői ezen a határon hajtottak át fénysebességgel, amikor létrehozták ezt a valamit. Külön kedvenc, a hasát fogva nevető, mit nevető, hahotázó bácsi illusztrációja. Csak hogy tudd, ezen nevetni kell.

A nagy marketingfogás

Ebben a tokban talán nem is maga az ötlet a legerősebb kontent, hanem az illusztráció. Na jó, szotyiból kirakni egy iPhone hátlapját is elég veszélyesen elmebeteg, de hogy ezután _marketing célból_ egy dagadt, bibircsókos ázsiai nővel megetetni azt, olyan súlyos vétség, amiért jobb helyeken életfogytiglan járna.

Elfogytak a szavak

Erre már nem is írok semmit, szörnyülködj!

Hölgyek, figyelem!

Örök női probléma, hogy bizonyos ruháknak nincs zsebe, és olyan jó lenne néha táska nélkül elindulni. De hát akkor hova tegye az ember lánya a telefonját. Aki nem a kőkorszakban él, az a cipője oldalán kialakított tokjába teszi. Ergonomikus hozzáférés: 10 pont, trendi dizájn: 10 pont.

Urak, figyelem!

Mint ahogy azt minden férfi tudja, az egész világ egy sörnyitó, vagy ami nem az, az …khm… Miért pont az iPhone tok lenne kivétel.

 

Bocsássatok meg nekem mindezért.

Forrás: More-case.co.uk

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!