imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kipróbáltuk az iPhone XS Max-ot

Megnéztük hogyan teljesít hosszabb távon!

???? Dühöngő…


Kedves Apple,
lassan fél éve már, hogy rendszeresen szétcsúsznak azok a nyíves iMessages üzeneteim macOS-en és iOS-en is egyaránt. Legyetek már szívesek elmagyarázni, hogy mégis mi a franc olyan nehéz abban, hogy dátum szerint rendezzetek szöveges fájlokat!? De most komolyan! Vagy ti nem vettétek észre? Ti nem használjátok a saját alkalmazásotokat? Nem volt egy ember aki odaszólt volna az első frissítés kiadásakor, hogy “hé Tim, figyu’ már, szar az iMessage üzenetek megjelenítése, javítsuk már ki”. Vagy nem volt rá idő két pulykabékönös szendvics között? Tényleg mi a halál van? Úgy voltam vele, hogy jó, nem baj, majd az iOS 11.3 és a tavaly nyár elején(!) beígért iCloud szinkronizáció elhozza a megváltást.

Erre b***eg kiadjátok a NAGY GIGAFRISSíTÉST, ami mi nincs benne? Na mi nincs? És felőlem ne tegyétek bele, de akkor legalább javítsátok már a problémát léccike, mert az így kritikán aluli.

Na ennyi, most már megnyugszom becsszó…

iPad Pro 2018

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!