imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

1 éves születésnapját ünnepli a Pokémon GO


Bizony, egy éve indult útjára az őrület, ami aztán mostanra már lecsengett. Persze ez nem hátráltatja a fejlesztőket, hogy megünnepeljék az AR első diadalát: a valódi világban és a játékban zajló különböző eseményekkel ünneplik a születésnapot és a 750 millió letöltést. Június 13-tól a Solstice Event több tűz és jég típusú pokémonnal találkozhatunk, hatalmas XP bónuszt kapunk a pontos dobásokért, és olcsóbbak lesznek a lucky eggek. Maga a játékmenet is változik nemsokára, és átmenetileg kikapcsolják a gymeket.

Az első való világban játszódó esemény a Pokémon GO Fest Chicago lesz, június 19-én helyi idő szerint reggel 10 órától. Ezt több országban és városban további események követik a jövőben.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!