imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

1 milliárd dollár hitelt vesz fel az Apple, hogy zöld kezdeményezéseket támogasson


Újabb egymilliárd dollár értékben bocsátott ki az Apple kötvényeket. A befolyó összeget megújuló energiaforrásokra és az energiahatékonyság növelésére szeretnék fordítani, valamint továbbvinnék azt a projektet, hogy az összes beszállító átvegye ezt a kezdeményezést, és az újrahasznosított anyagok arányát is növeljék.

És hogy miért „hitelt” vesznek fel, miért nem a több mint negyedbillió dollár saját készpénzt fordítják erre? Azért, mert annak nagy része külföldön van, ha hazavinnék, kb. 35%-os további adó sújtaná. Ez pedig több, mint amit kamatokra kell fizetni a kötvények után. (via MacRumors)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!