imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

10%-kal olcsóbb lesz az iPhone X utódja


Legalábbis az Apple-nek biztosan – feltéve, hogy beigazolódik a ritkán megbízható forrásnak számító DigiTimes friss jelentése.  Afelől azért vannak kételyeink, hogy ha így is lesz, abból mennyit fognak megérezni a felhasználók. Mindenesetre, ha másért nem is, azért talán nekünk is jó lesz közvetve, hogyha a befektetők elégedettek, talán kicsit jobban szabadjára engedik majd Cook-ék kezét, akik a megfelelési kényszerből fakadó biztonsági játék helyett, így meg tudnak minket lepni valami merészebb, innovatív “one more thing”-gel.

(via AppleInsider)

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!