imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

10 másodpercenként bukkannak fel új vírusok Androidon


A G DATA adatai szerint miden 10. másodpercben új Android vírus bukkan fel, ami a vírusvédelemmel foglalkozó cég szerint az év végéig akár a 3,5 milliót is elérheti.

Az Android operációs rendszerrel ellátott okostelefonokkal és táblagépekkel rendelkező felhasználók veszélyeztetettségi szintje továbbra is magas. A G DATA biztonsági szakértői körülbelül 3,5 millió fertőző alkalmazást várnak 2017 végéig.

A helyzetet csak tetézi az a tényező, hogy a felhasználók mindössze 4,9%-a frissített a 2016 augusztusa óta elérhető Android 7.0 rendszerre, ami megkönnyíti a rosszindulatú kártevők terjengését a régebbi rendszereken. (via 9to5google)

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!