imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

1,1 milliárd dollárt ér a Google-nek a HTC


Persze nem teljes felvásárlásról van szó, a Google a HTC mobilrészlegének csak egy részét veszi meg. A döntés várható volt, hiszen a Google korábban már kötött hasonló üzletet például a Motorolával, de a HTC a Pixel fejlesztésénél is jelen volt. A Google ezzel a megállapodással körülbelül 2 000 új alkalmazottal bővül majd, azonban a HTC továbbra is jelen lesz a mobiliparban: saját telefonjaik ugyanúgy elérhetőek lesznek, illetve a Vive VR-szemüveg fejlesztése sem áll le.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!