imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

13 millió dollárral támogatta az Apple-közösség a hurrikánok áldozatait


Az Apple hivatalos számokat közölt a közelmúltban lezajlott természeti katasztrófák helyreállítására szolgáló adománygyűjtésről. A teljes akció elérte a 13 millió dollárt, ami az Apple, az alkalmazottak, és a felhasználók adományaiból jött össze. Utóbbiak kezdetben az iTuneson, majd később már az App Store-on keresztül is adományozhattak, a befolyt összeg az utolsó centig az Amerikai Vöröskereszt és a Hand in Hand munkáját segítette. Az adomány nagyrészt élelemre, ivóvízre és egészségügyi ellátásra ment el. Az Apple összesen 1-1 millió dollárral támogatta a Harvey és az Irma áldozatait, az alkalmazottak adományai az Amerikai Vöröskereszt, a Hand in Hand, a GlobalGiving és a UNICEF között oszlottak meg.

Az Apple közleményében azt is megjegyezte, hogy az érintett térségekben lévő üzleteik helyreállítását megkezdték, így azok később menedékként tudtak szolgálni szolgálni, ahol az említett szervezettekkel együtt biztosították az emberek ellátását, a helyszíneken ingyen áramot és Wi-Fit is biztosították.

(via Apple Newsroom)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!