imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

20 éves a Google!


Mára pedig megkerülhetetlen a jelenléte az átlag– és az üzleti felhasználásban egyaránt. 1996 agusztusában indította útjára a Stanford belső hálózatán Larry Page és Sergey Brin azt a keresőmotort, ami rangsorolja és linkeli a weben fellelhető oldalakat.

Azóta óriásit növekedett a cég, 20 év alatt pedig első számú keresőmotorból a világ egyik legismertebb tech cégévé nőtte ki magát. A YouTube, a Gmail és az Android mind olyan termékei a vállalatnak, amit emberek milliárdjai használnak nap mint nap.

Átfogó történelmi áttekintésért erre tessék.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!