imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

2018-ban jöhet a 200 dolláros Oculus Rift


A Bloomberg értesülései szerint olcsó VR sisakot dobna piacra jövőre a Facebook tulajdonában lévő Oculus, aminek különlegessége, hogy semmilyen extra hardverre nem lesz hozzá szükség, hiszen az eszköz tartalmazná a szemüvegnek elegendő teljesítményt is. Ez nagy előrelépést jelentene a virtuális valóság piacán, hiszen pont ez a két probléma van a virtuális valósággal: drága és a körülményes. A mindössze 200 dolláros eszköz használatához tehát, se PC, se drága mobil nem szükségeltetik, ezzel szeretné a Facebook szélesebb körben elterjeszteni a technológiát. A közösségi média császára egy napon, akár még az Apple közvetlen konkurense is lehet majd.

(via Bloomberg)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!