imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

2018-ban jön a RED holografikus telefonja


A high-end hollywoodi kamerákat gyártó RED bejelentette, hogy 2018-ban saját okostelefont dobnak piacra, amely holografikus megjelenítésre képes kijelzőt fog tartalmazni – így nem lesz szükség semmilyen szemüvegre viselésére a jövőben a 3D-s és AR tartalmakhoz. A Hydrogen One Android rendszert fog használni és természetesen minden hagyományos 2D-s tartalom kezelésére is alkalmas lesz.

A holografikus tartalmakat a RED egy új kamerája teszi majd lehetővé, a telefonon nem csak a képi megjelenítés lesz 3D-s, hanem a hang is: a H3O névre keresztelt algoritmus a 3D-s képhez konvertálja a kétcsatornás hangokat, így állítja elő a kiterjesztett többdimenziós hangot és ezáltal lesz teljes a 3D-s élmény. A telefont 1200 dolláros kezdőáron lehet majd megvásárolni, a csúcsmodellt pedig 1600 dollárért adják majd. Az előrendeléseket 2018 első negyedévében kezdik el teljesíteni.

(via Apple Insider)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!