imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A 2019-es iPhone-okban már hátsó 3D szenzor is kerülhet


Alig jelent még meg az iPhone X és éppen csak elkezdett lecsendesedni a hype, már mindenhonnan jönnek az infók az új termékekről. Elképzelések és renderek, biztosabb és bizonytalanabb információk tömkelege áraszt el az elkövetkezendő termékekről.

Most éppen arról szólnak a hírek, hogy 3D-s szenzor kerülne a 2019-es iPhonok hátuljába is, tovább egyengetve ezzel az Apple AR törekvéseinek útját. Bár, a meg nem nevezett report szerint ez a szenzor más lenne, mint ami cég a TrueDepth rendszernél használ.

További infók a Cult of Macen.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!