imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

22 embert tartóztattak le Kínában, mert Apple felhasználói adatokat árultak


Csöcsiang tartományban tartóztattak le a hatóságok 22 embert Kínában, mert olyan adatokat árultak darabontként 1,50 és 26 dollár közötti összegekért, mint például Apple ID-k és telefonszámok (jelszavak nélkül). Az ügyleteken a rendőrség közbelépéséig nagyjából 50 millió jüant (2 milliárd forintot!) kereshettek. És hogy hogyan jutottak hozzá az adatokhoz? Az Apple disztribúciós hálózatához tartoztak, vagyis az ellenség nem kívülről, hackerek formájában érkezett. (via Engadget)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!