imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

2,2 milliárd dollár veszteséget termelt a Snapchat az első negyedévben


Nem túl rózsás a Snap Inc., vagyis a Snapchat első negyedéves jelentése: a cég 149,6 millió dollár bevételre 2,2 milliárd dollár veszteséget termelt, ami, hát, valljuk be, nem túl bizalomgerjesztő. Ennek nagy része egyébként a részvényekhez tartozó kompenzáció – a CEO, Evan Spiegel pl. 800 millió dollárt lapátolt ki a cégből. A részvényárfolyam persze durva zuhanásba kezdett a hírek hallatán.

Annak sem örülhetnek annyira a részvényesek – és persze a cég vezetősége –, hogy a Facebook-féle Instagram Stories funkciója kevesebb mint egy év alatt szépen beelőzte aktív felhasználók számában a Snapchatet. Ez így néz ki egy látványos diagramon:

(via Recode)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!