imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

2,42 milliárd euróra büntette a Google-t az Európai Unió


Eddig arról lehetett hallani, hogy 1 milliárd euró körüli büntetésre számíthat a Google az antitröszt szabályok megszegése miatt, végül kicsit vastagabban fogott az EU ceruzája: 2,4 milliárd euró (kb. 750 milliárd forint) bírság megfizetésére kötelezték a céget. A vizsgálat egyébként 7 évig tartott, és azért indult, mert a Google a találatok között előre sorolja a saját megoldásait, ebben az esetben az ár-összehasonlító szolgáltatását. Két másik vizsgálat még folyamatban van, az egyik az Android, a másik pedig az AdSense miatt. (via Cult of Mac)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!