imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kipróbáltuk az iPhone XS Max-ot

Megnéztük hogyan teljesít hosszabb távon!

32 000 magyar facebookozót érinthet a Cambridge Analytica botrány


Tegnap kora este egy telekonferencia keretein belül számolt be Mark Zuckerberg, a Facebook vezetője a Cambridge Analytica botrány részleteiről. Az érintett felhasználókra vonatkozó előzetes 50 milliós becslés helyett a Facebook szerint 87 millió fiók adatai kerültek az elemzőcég birtokába. A 24.hu további információkat kapott a közösségi oldal magyar vonatkozásáról: hazánkban 32 067 felhasználó adataihoz férhettek hozzá. Mindössze 13 felhasználón keresztül szivároghattak ki a személyes információk az adatokat gyűjtő appon keresztül. Az ügyben egyébként nagyrészt amerikai állampolgárok érintettek.

Forrás: 24.hu

iPhone XR | Részletre is

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!