imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

40 millió zene a csuklódon? – új Apple Watch Series 3 reklám érkezett


Sajnos az Apple új videója számunkra nem lényeges aspektusát mutatja be a harmadik generációs Apple Watch-oknak. Az óra legnagyobb újítása ugyanis az LTE támogatás lett, amit egy virtuális SIM-en keresztül oldottak meg, ami hazánkban nem lesz elérhető. Az Apple nagyon szeretné, ha minden eszközünkön jelen lenne az egyik legnagyobb pénztermelő szolgáltatása, az Apple Music, ezért mindent meg is tesznek annak érdekében, hogy ez megvalósuljon. 40 millió zene a csuklódon? Azért ez elég menő.

Természetesen itthon is kapható lesz az Apple Watch Series 3, csupán a mobilhálózatot támogató modellek nem lesznek elérhetőek. Erről korábban részletesebben is írtunk, ennek fényében érdemes lehet elgondolkodni az akciós S2 modelleken, amíg a készlet tart.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!