imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Tim Cook

43 millió dollárnyi Apple részvénytől vált meg Tim Cook


Annak ellenére, hogy egyes elemzők szerint az év végéig várhatóan kilőnek az Apple részvényei és a cég kevesebb, mint egy éven belül elérheti az egy billió dolláros piaci kapitalizációt, Tim Cook 268,623 részvényétől vált meg. A dolog érdekessége, hogy az ő bérezése különösen függ az Apple pénzügyi teljesítményétől, ha rosszul muzsikál a cég (értsd: a részvényesi megtérülés alapján nem kerül az S&P 500 első harmadába), akkor bizony rendesen visszavágják szegény ember részvényopcióit.

Ő azonban nem az a tipikus nagy lábon élő típus, részvényeiből származó vagyonát fokozatosan másoknak ajándékozza vagy jótékony célokra fordítja. Pontosan egy évvel ezelőtt egyébként ugyanilyen módon 36 milliót vett ki. De azért na: 43 millió dollár mégis csak 43 millió dollár.  Ha nem tudnád elképzelni az mennyi pénz, akkor segítek egy kicsit:

Tim Cook

(via 9to5mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!