imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

5 nap múlva startol a YouTube zenestreamingje


Május 22-én, azaz 5 nap múlva startol a YouTube zenestreaming szolgáltatása az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Mexikóban és Dél-Koreában, majd nem sokra rá 14 további országban. A YouTube Music-ba olvad majd a YouTube Red szolgáltatás is, amely reklámmentes videónézést kínált (hazánkban nem elérhető. Az árazás a következőképpen alakul majd:

  • YouTube Music – ingyenes, reklámokkal tűzdelt
  • YouTube Music Premium – havi 9,99 dollár, reklámmentes zenestreaming
  • YouTube Premium – havi 11,99 dollár, reklámmentes elérés a YouTube Music szolgáltatáshoz és reklámmentes videónézési lehetőség

Igen, a 10 dollár nekem is borsosnak tűnik. A piacvezető Spotify és Apple Music is 5 dollárért kínálja a végtelen zenefolyamot a felhasználóknak, igaz ez országonként eltér. Nem adok sok esélyt, hogy belátható időn belül hozzánk is eljut a YouTube Music, de ezen az oldalon lehet értesítőt kérni egy e-mail és ország megadásával, hogy mikortól lesz elérhető a régióban.

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!