imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

5 új HomeKit okoskiegészítőt mutatott be az Elgato


A müncheni székhelyű, okoskiegészítőkkel fogalkozó Elgato az elsők közt volt a HomeKit-kompatibilis eszközök piacán. Termékeinek sikere nem csak a magas fokú német precizitásnak köszönhető, hanem költséghatékony megoldásainak is. Az iSTYLE-ban is széles palettáról válogathattok a gyártó termékei közül. Hamarosan 5 új termékkel bővül a skála, melyek közt helyett kapott egy új ajtózár, füstjelző, ablakriasztó, öntözőrendszer és az Eve Thermo második generációja is, ami egy okostermosztát. Utóbbit szeptember 26-án kezdik el forgalmazni, a magyar árakról és a várható érkezésről egyelőre nincs információ.

(via 9to5mac)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!