imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

+50 dollár, ha rendes alkalmazásokat is telepíteni akarsz


Mindenki ezen pörög most, úgyhogy én is kiteszem a Microsoft Surface Laptop bemutatóvideóját ide:

Nem rossz, nem rossz, bár ez a borítás, meg a vastag csík a kijelző alján nekem annyira nem bejövős. Kevésbé felkapott hír a készülékkel kapcsolatban, hogy Windows 10 S operációs rendszerrel érkezik, amelyre csak a helyi app store-ból lehet alkalmazásokat telepíteni – így hogy egy húsba vágó példát hozzak, a Chrome-ról le kell mondanunk.

Hacsak nem fizetünk még 50 dollárt (oké, eleinte ingyen is megkaphatjuk), hogy egy „rendes” Windows 10 Próra frissíthessük az operációs rendszert. Ebben az esetben azonban figyelmeztet a Microsoft, hogy nem garantálják a hosszú akkumulátoridőt, és problémák lehetnek a teljesítménnyel is.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!