imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

63 000 Tesla Model 3 rendelést mondtak vissza


Tegnap a Tesla is közzétette a második negyedévben elért pénzügyi eredményeit, ami során Elon Musk elmondta, hogy az elmúlt év folyamán körülbelül 63 000 Tesla Model 3 rendelést mondtak vissza. Szerinte ez teljesen normális, valószínűleg akik elálltak a vásárlástól egyszerűen csak megunták a várakozást.

Ezek az elállások több mint egy év alatt történtek. Úgy gondolom elhanyagolható mennyiségről beszélünk. Kevés erőfeszítéssel jelentősen növelhetjük a foglalások számát. Ez olyan, mint amikor egy étteremben vagy és rendelsz egy hamburgert, majd 1-1,5 órát kell rá várnod. Biztos, hogy arra bátorítanád az embereket, hogy még több hamburgert rendeljenek? […] Amikor azt mondtam pokoli lesz, akkor úgy is volt. Tisztában voltunk vele, aláírtuk. Nem hibáztatjuk a poklot, mi váltottunk rá jegyet.

Egyébként, a Teslának már most elképesztő brutálisak a számai, naponta nagyjából 1 800 új megrendelés érkezik a Model 3-ra. Elon Musk korábban elmondta, hogy a tervek szerint decemberig azt szeretnék elérni, hogy havi 20 000 autó guruljon le a gyártósorról. A Tesla Model 3 lehet az autók iPhone-ja?

(via Recode)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!