imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

7 éve adta át a stafétát Steve Jobs Tim Cooknak


2011. augusztus 24-én, azaz hét évvel ezelőtt Steve Jobs egyre jobban elharapódzó betegségének okán úgy döntött, nem képes tovább vezetni az Apple-t. Ennek apropóján pedig levelet intézett az igazgatótanácshoz, amelyben Tim Cookot jelölte meg utódjául.

Hihetetlen, hogy mennyire távoli már az időpont és mégis, mennyire közeli. Rengeteg minden történt azóta az Apple-lel, egyesek szerint rossz irányba, mindenesetre azt érdemes észben tartani, Steve Jobs, akinél valószínűleg senkinek sem volt fontosabb az Apple, azt írta:

“Ami az utódomat illeti, határozottan javaslom, hogy vigyük véghez utodlási tervünket és nevezzük ki Tim Cookot az Apple vezérigazgatójaként. 

Hiszem, hogy a vállalat ebben a pillanatban is a legfényesebb és leginnovatívabb napjai előtt áll. Alig várom, hogy egy teljesen új szerepben kísérjem figyelemmel és járuljak hozzá rendkívüli sikeréhez.”

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!