imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

7 éve adta át a stafétát Steve Jobs Tim Cooknak


2011. augusztus 24-én, azaz hét évvel ezelőtt Steve Jobs egyre jobban elharapódzó betegségének okán úgy döntött, nem képes tovább vezetni az Apple-t. Ennek apropóján pedig levelet intézett az igazgatótanácshoz, amelyben Tim Cookot jelölte meg utódjául.

Hihetetlen, hogy mennyire távoli már az időpont és mégis, mennyire közeli. Rengeteg minden történt azóta az Apple-lel, egyesek szerint rossz irányba, mindenesetre azt érdemes észben tartani, Steve Jobs, akinél valószínűleg senkinek sem volt fontosabb az Apple, azt írta:

“Ami az utódomat illeti, határozottan javaslom, hogy vigyük véghez utodlási tervünket és nevezzük ki Tim Cookot az Apple vezérigazgatójaként. 

Hiszem, hogy a vállalat ebben a pillanatban is a legfényesebb és leginnovatívabb napjai előtt áll. Alig várom, hogy egy teljesen új szerepben kísérjem figyelemmel és járuljak hozzá rendkívüli sikeréhez.”

iPad Mini

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!