imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

8 év után újra vezeti az App Store toplistát a YouTube


Eltartott egy ideig, de úgy látszik, hogy a felhasználók frusztrálása és a fizetőképes ügyfelek kifüstölése módszer bejött  – szeretem ha fáj alapon, gondolom. Mindenesetre lényeg a lényeg, hogy megannyi év után az alkalmazás újra felküzdötte magát a csúcsra. 8 évvel ezelőtt egyébként ők voltak az első ténylegesen használható, szuper népszerű alkalmazások egyike, amelyek felkerültek az App Store-ba, miután Steve Jobs kezdeti ellenérzéseit félretéve megnyitotta annak kapuit.

(via AppleInsider)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!